Нові покриття в фарбуванні

пленки пвх

Наша компанія завжди стежить за світовими тенденціями розвитку меблевої галузі та намагається втілювати в реальність всі найкращі ідеї по виробництву меблевих фасадів. Нижче пропонуємо розглянути наші новинки.

З недавніх пір доступні нові ефекти покриття пофарбованих фасадів. До базового покриття тепер можна додати фасад із ефектом «Soft-touch 0 Gloss».
Якщо ж у Вашому проекті присутні елементи, на яких необхідний додатковий захист від подряпин, можна покрити деталі додатковим шаром зносостійкого лаку з Gloss зі ступенем захисту AC6.

Також в асортименті виробництва з'явилася можливість замовити «Еко-матове фарбування». Це фарбування деталей із часткою блиску в 25 Gloss. Даний вид продукту рекомендується використовувати для обшивки корпусних елементів.

Ну і на кінець, можемо запропонувати фарбування з ґрунтовочним ПВХ. На відміну від традиційного фарбування коли на стадії підготовки фасаду до нанесення емалі він ґрунтується , то у такому випадку, він окутується спеціальним, так званим, ґрунтовочним ПВХ. Ця модель виробництва дозволяє зробити фасад більш екологічно чистим, так як на ньому не присутні ґрунти, та зменшити термін виробництва до 14 календарних днів.