Державний Герб України

Imgonline com ua compressed pkhc4xtxez7

Державний Герб України, або малий Державний Герб України — офіційний символ держави Україна у вигляді золотого тризуба на синьому щиті. Один із трьох державних символів України нарівні з прапором і гімном.
19 лютого 1992 року Верховна Рада України затвердила Малий Державний Герб України − один із трьох офіційних символів нашої держави, а у 1996 році його статус був закріплений і в Конституції.
У постанові парламенту сказано: «Зображення Державного Герба України поміщається на печатках органів державної влади і державного управління, грошових знаках та знаках поштової оплати, службових посвідченнях, штампах, бланках державних установ із обов’язковим додержанням пропорцій зображення герба».
Герб України поєднує в собі дух нашого народу, підкреслює свободолюбство та незалежність, уособлює нашу єдність, зв’язує між собою покоління українців. Цінуймо своє та шануймо наші символи!

Нехай цей символ згуртує нас та сповнить гордістю за власну державу, зміцнить прагнення до єднання та порозуміння. Будьмо гідні нашої історії. Адже сьогодні ми відповідальні за майбутнє наших нащадків!

Ми пропонуємо державний Герб України який складається з:
— МДФ 6 мм покритий синьою тканиною (основа на яку кріпиться Тризуб)
— МДФ 10 мм золотистого кольору фарбований (Тризуб)
— МДФ 22 мм рамка золотистого кольору фарбована
Маємо в асортименті 2 розміри:
500×375 – 1 шт. вартість 1200 грн.
389×269 – 1 шт. вартість 750 грн.
Пропонуємо як в роздріб так і гурт. При замовленнях від 5 шт. діє знижка.