Оформляти замовлення стало ще зручніше!

Без имени 2

Завдяки можливості ведення замовлень через особистий кабінет клієнта, оформляти замовлення стало ще зручніше.

Відтепер кожен замовник який користується цим ресурсом має можливість формувати, прораховувати та відправляти на перевірку менеджеру замовлення на фасади МДФ в он-лайн режимі.
В особистому кабінеті клієнта відображається вся необхідна інформація для замовника.
Починаючи від вартості , причому вже з особистою знижкою, і закінчуючи відслідковуванням статусу готовності та відправки того чи іншого замовлення.
Також, особистий кабінет виключає можливість неправильного оформлення від менеджера компанії, так як замовник особисто вносить всі дані по замовленню в базу даних.

Для отримання доступу до власного особистого кабінету клієнта Вам необхідно звернутися до представника компанії або ж відправити лист запит на електронну пошту з проханням надати логін і пароль для користування даним ресурсом. Для того щоб сформувати особистий кабінет, необхідні такі дані від клієнта:
— ПІБ клієнта або назва компанії
— місто
— адреса електронної пошти
— номер телефону
— назва компанії та номер відділення служби доставки

Після отримання необхідних даних вони передаються адміністратору для формування власне кабінету замовника та доступу до нього.
Доступ до он-лайн сервісу можливий як із стаціонарного комп’ютера так із ноутбуку, планшету та мобільного телефону. Це дозволяє нашим клієнтам бути завжди в курсі подій по тому чи іншому замовленню знаходячись навіть не на робочому місці а десь далеко від офісу.

Хто може користуватися даним он-лайн сервісом?
Подати запит на формування особистого кабінету можуть як існуючі клієнти так і нові.
Хто не може користуватися особистим кабінетом?
На жаль, користуватися сервісом не можуть зараз тільки ті клієнти які працюватимуть через представників компанії в різних містах країни, а також кінцеві споживачі.
Куди необхідно звертатися для оформлення власного особистого кабінету?
Для відправлення запиту на створення особистого кабінету можна звернутися до представника компанії за електронною адресою: info@polifasad.ua , або ж зателефонувати за номером 067-472-75-10.
Після отримання логіну та паролю доступу в особистий кабінет необхідно:
В стрічці адреси сайту прописати https://online.polifasad.ua , а потім ввести:
Логін(пошта):
Пароль:

Серед переваг он-лайн ресурсу особистий кабінет можна виділити:
— завжди актуальна вартість замовлень які прораховуються,
— доступ в будь-який час до інформації по замовленню (товщина, модель фрезерування, колір покриття, розміри деталей, вартість, статус та ін.)
— можливість спочатку прорахувати замовлення, а потім одним натисканням відправити його на перевірку менеджеру
— економія часу на оформлення та ведення замовлень завдяки інтуїтивно зрозумілому меню
— архів замовлень на термін близько 4-х років.
Всі Ваші замовлення будуть доступні в особистому кабінеті і в разі необхідності їх можна буде легко відшукати та зробити до замовлення якщо потрібно
Сподіваємося що дана інформацією стане корисною.
Тому не вагайтеся, в кого є бажання працювати з нами саме так, звертайтеся і ми в найкоротший термін організуємо нашу з Вами роботу через особистий кабінет.

Запрошуємо до співпраці!